1982 yılında ilde kurulan Kocaman Balıkçılık, Bandırma’da 26 bin metrekare arazi üzerinde kendi üretim tesislerinin yanı sıra Bilecik’te marine edilmiş hamsi ve tereyağlı salyangoz ile her türlü donmuş tatlı ve deniz suyu ürünlerini üretmektedir.
Kara ve deniz salyangozları, karidesler, kurbağalar, tatlı su ıstakozları ve mavi yengeçler olmak üzere 15 ana sınıfta üretilen balık ürünleri, Avrupa Birliği, Uzak Doğu ve Kuzey Amerika’da 37 ülkeye sevk ediliyor. En yüksek satışlar salyangoz, karides ve kalamarda elde edilmektedir.
Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kocaman, Anadolu Ajansı’na (AA) yaptığı açıklamada, Türkiye’de bulunan ancak fazla tüketilmeyen ürünleri değerlendirerek, istihdam ve ihracat yoluyla ülke ekonomisine katkıda bulunmayı hedeflediklerini söyledi.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]
İlk Yorumu Siz Yapın